Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τα σημάδια που δείχνουν ότι σύντομα θα απολυθείς.

Πότε πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλη δουλειά

Στην εποχή της κρίσης οι εργαζόμενοι νιώθουν περισσότερο τώρα παρά ποτέ το έδαφος να δονείται κάτω από τα πόδια τους.
Share:

Βρετανός παιδεραστής συνελήφθη στη Λευκάδα.


Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ένας 51χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, σε βάρος του οποίου ένταλμα σύλληψης για παιδεραστία, συνελήφθη χθες το βράδυ στα Σύβοτα Λευκάδας.
Share:

Αρχαιολογική έρευνα στο αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου.




Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την υποβρύχια ανασκαφή

Το σημαντικότερο «όχημα» ανάπτυξης κατά τις διαφορετικές περιόδους ακμής της Κορίνθου αποτέλεσε το λιμάνι του Λεχαίου στη μακρά ιστορική εξέλιξη της πόλης και σήμερα γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια ώστε να αναδειχθεί.
Share:

«Κλειστά» ασφαλιστικό και ομαδικές απολύσεις.


Τι συμφώνησαν Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος

Δεν τίθεται θέμα ασφαλιστικού, ούτε ομαδικών απολύσεων, όπως συμφώνησαν σήμερα οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, καθώς, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, τα θέματα αυτά θεωρήθηκαν «κλειστά».
Share:

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πώς και πότε θα γίνουν οι διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ.


Τα επόμενα βήματα όσον αφορά την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ περιγράφει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Όπως προκύπτει από το αναλυτικό κείμενο, μέσα στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης των λαθών που έχουν γίνει κατά την εκκαθάριση του φόρου ακινήτων.
Share:

«Γάτος» ο... κροκόδειλος Σήφης.



Για μία ακόμη φορά ο «κροκοδειλάκιας» Ολιβιέ Μπερά δεν τα κατάφερε

Άκαρπη απέβη μια ακόμα επιχείρηση παγίδευσης του κροκόδειλου στην περιοχή της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Share:

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη φθηνή θέρμανση .


Τέσσερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη φθηνή θέρμανση
Εκτός από το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο υπάρχουν και άλλοι εναλλακτικοί τρόποι, οι οποίοι έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω του ακριβότερου πετρελαίου, ωστόσο οι ειδικοί της αγοράς συμβουλεύουν ότι δεν είναι όλες οι λύσεις τόσο οικονομικές όσο φαίνονται... Υπενθυμίζεται ότι η θέρμανση με πετρέλαιο είναι κατά 20% περίπου πιο φθηνή σε σχέση με πέρσι, στα επίπεδα του 2010, ενώ στο φυσικό αέριο οι τιμές παραμείνουν σταθερές, ωστόσο συγκριτικά είναι κατά 20-30% πιο οικονομικό το αέριο.
Share:

Αυτό είναι το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια.


Αυτό είναι το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια

Ποιοι εντάσσονται στη ρύθμιση - Οι ρυθμίσεις και οι όροι

Το δρόμο για την Βουλή έχει πάρει το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των «κόκκινων δανείων»  αλλά και των χρεών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία των μικρών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.
Share:

ΣτΕ: Αποζημίωση 200.000 ευρώ σε συγγενείς δημοτικού υπαλλήλου που προσβλήθηκε από αμιάντωση.

ΣτΕ

Το Α΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 3041/2014 απόφασή του υποχρεώνει τον δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση,
Share:

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Δήμητρα Λιάνη: Κλαίω μέσα μου για τη γενιά που κάηκε, πιστεύοντας σ'εκείνους που γύρισαν απ'τα ξένα "έξυπνοι" πτυχιούχοι.

 
 
 

Τι γράφει για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Το υπονοούμενό της για εκείνους που έκαναν τη χώρα "άντρο υποδούλωσης"
Για τη γενιά που δεν γνώρισε πόλεμο και κάηκε, "πιστεύοντας στα δώρα εκείνων που γύρισαν από τα ξένα 'έξυπνοι' πτυχιούχοι, πολυταξιδεμένοι" γράφει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε ανάρτησή της στο Facebook.
Η ανάρτησή της:
Share:

Συνέλαβαν 18χρονη την ώρα που έκλεβε ερωτικά αξεσουάρ .


Συνέλαβαν 18χρονη την ώρα που έκλεβε ερωτικά αξεσουάρ
Η 18χρονη Κάρλα Φάρμερ συνελήφθη από τις αρχές σε εμπορικό κέντρο της Νότιας Καρολίνα για την κλοπή... ερωτικών αξεσουάρ
Η νεαρή κοπέλα είχε κρύψει κάτω από τα ρούχα της χειροπέδες, σπρέι για το λαιμό, κρέμες αλλά και εσώρουχα, αναφέρει η Huffington Post.
Share:

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αδειάζουν οι τσέπες των Ελλήνων.

Αδειάζουν οι τσέπες των Ελλήνων
-Περαιτέρω απώλειες στο εισόδημα των νοικοκυριών το β' τρίμηνο -Αυτό είναι το “successstory” της δικομματικής Σαμαρά – Βενιζέλου
Στα όρια της ανέχειας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια η δικομματική κυβέρνηση τον ελληνικό λαό.
Τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας είναι δραματικά και αποτυπώνουν με τον πιο ωμό τρόπο το «success story» των Σαμαρά – Βενιζέλου.
Share:

Πόσα χρόνια νεότητας κερδίζετε αν κάνετε συχνά sex!

Πόσα χρόνια νεότητας κερδίζετε αν κάνετε συχνά sex!

Ερευνητές από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου υποστηρίζουν ότι ο πιο φθηνός και απολαυστικός τρόπος για να «διατηρηθούμε» νέοι, είναι το... sex.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα των ερευνών τους, όσοι άνδρες και γυναίκες κάνουν συχνά σεξ, μπορούν να κερδίσουν και επτά χρόνια νεότητας.
Share:

Στη Θεσσαλονίκη για την 28η ο Κάρολος Παπούλιας


Τριήμερες εκδηλώσεις

Στη Θεσσαλονίκη φτάνει σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.
Share:

Από 1 έως 10 Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή

Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, στο διάστημα των εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 με προτεινόμενο ωράριο 11:00-18:00.
Share:

Νικητής ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Το γκολ του Αυλωνίτη έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες

Ένας… πρωτάρης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ήταν αυτός που έκρινε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Αυλωνίτης λίγα δεύτερα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι σκόραρε και έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Share:

Απολύθηκε ο διευθυντής ογκολογικής κλινικής του "Παναγιά" για παράνομες συνταγογραφήσεις.




Οριστική παύση επιβλήθηκε στον διευθυντή του ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Η Παναγιά» της Θεσσαλονίκης για συνταγογραφήσεις ακριβών φαρμάκων εκτός του ΕΟΦ που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών
Share:

Αμύγδαλο: το υπερόπλο της διατροφής


amugdala
Το αμύγδαλο δεν είναι ένας απλός ξηρός καρπός. Το αμύγδαλο, είναι ένα superfood, που για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι ανήκει καν στην οικογένεια των ξηρών καρπών, καθώς ουσιαστικά είναι ο σπόρος της αμυγδαλιάς, που κρύβεται μέσα στον καρπό της.
Share:

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

κ.ΓΚΙΩΝΗ τι εννοούσατε όταν υποσχόσασταν ΚΑΘΑΡΣΗ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;


 
Πολλοί αναρωτιούνται αν οι Νέοι Δημοτικοί Άρχοντες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων που πριν τις εκλογές αναδείκνυαν και καυτηρίαζαν τις επιζήμιες και αξιόποινες
Share:

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στο Λουτράκι



Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Συνελήφθησαν χθες βράδυ στο Λουτράκι από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου, ένας 57χρονος κι ένας 48χρονος για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Share:

Τεστ που εντοπίζουν τον ιό Έμπολα.


Επείγουσα έγκριση έδωσε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε επείγουσα έγκριση σε δύο νέα τεστ της BioFire Defense που εντοπίζουν τον Έμπολα σε ανθρώπους.
Share:

Πώς μία καθαρίστρια κατάφερε με μόλις 33 δολάρια στην τράπεζα να κάνει μια αυτοκρατορία εκατ. δολαρίων.


Πώς μία καθαρίστρια κατάφερε με μόλις 33 δολάρια στην τράπεζα να κάνει μια αυτοκρατορία εκατ. δολαρίων
Η Gigi Butler ήταν καθαρίστρια με μόλις 33 δολάρια στην τράπεζα όταν άνοιξε το πρώτο μαγαζί με cupcake στο Nashville, του Tennessee, σχεδόν 7 χρόνια πριν.
"Οι άνθρωποι πίστευαν ότι είμαι τρελή και κορόιδευαν την ιδέα μου", λέει η ίδια στον Business Insider. "Όμως εγώ ένοιωθα πως έκανα αυτό που έπρεπε", συμπληρώνει.
Share:

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Οχτώ συλλήψεις για παράνομα παιχνίδια.


Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι έγιναν σε ίντερνετ καφέ στις περιοχές της Σταυρούπολης και της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθησαν οχτώ άτομα, υπεύθυνοι των καταστημάτων και θαμώνες, που έπαιζαν τυχερά παιχνίδια.
Share:

Αστυφύλακας ομολόγησε δολοφονία 31χρονου.




Επικαλέστηκε οικονομικές διαφορές

Ομολόγησε τη δολοφονία του 31χρονου ιδιοκτήτη προπό στην Καλλίπολη στον Πειραιά, ο 27χρονος αστυφύλακας που είχε προσαχθεί χθες στην Ασφάλεια Αττικής και τελούσε σε κατάσταση αυτοδίκαιης αργίας λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση δωροδοκίας και εκβίασης το Φεβρουάριο του 2013.
Share:

Αξιολόγηση για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Η διαδικασία δεν συνδέεεται με απόλυση, λέει το υπουργείο Παιδείας

Ολοκληρώνεται έως το τέλος του έτους η διαδικασία για τους διευθυντές και τους προϊστάμενους. Από τον Ιανουάριο ξεκινά η αξιολόγηση 127.000 καθηγητών και δασκάλων. Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών όλων των δημόσιων σχολείων.
Share:

Άμεση αποδέσμευση χρημάτων για τους πληγέντες.


Ξεκινάει η καταγραφή ζημιών μετά τις χθεσινές καταστροφές από την κακοκαιρία

Τη Δευτέρα έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία για κάθε πληγέντα δήμο.
Share:

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πώς νιώθει ένας άνδρας όταν ανακαλύπτει ότι μια γυναίκα τον απατά.


Οι έρευνες μίλησαν: το 32% των ανδρών και 19% των γυναικών έχουν ή θα ήθελαν να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις.
Και να που έτυχε να συμβεί και σε σένα...
Share:

Συμμετέχουν με 25% στις δαπάνες της πολυκατοικίας όσοι έχουν αυτόνομη θέρμανση.


Κίνητρα για φυσικό αέριο δίνει νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ

Τέλος στους… «ομηρικούς» καυγάδες που σημειώνονταν στις γενικές συνελεύσεις των πολυκατοικιών, βάζει με το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου που έθεσε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Share:

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 30χρονο στην Καλλίπολη.

Άγρια δολοφονία στην Καλλίπολη. Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα. Σε εξέλιξη οι έρευνες
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής, τα αίτια της δολοφονίας 30χρονου άνδρα, που βρέθηκε τη νύχτα νεκρός σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επί της οδού Σκλαβούνου 20 στην Καλλίπολη του Πειραιά.
Share:

Οι χαμένοι των εκπτώσεων του ΕΝΦΙΑ: Με εισοδηματικά τρικ τους εκτοπίζουν από τις απαλλαγές.

 


Το δικαίωμα απαλλαγής από το 50% ή το 100% του ΕΝΦΙΑ χάνουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, μεταξύ αυτών και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως για παράδειγμα τυφλοί, τρίτεκνοι, ανάπηροι, και πολύτεκνοι.
Share:

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού. Καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές αρχικά στα δυτικά και νοτιά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται σήμερα.
Share:

E.E. : Χορήγηση δανείου στην Ουκρανία για αποπληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου.


E.E. : Χορήγηση δανείου στην Ουκρανία για αποπληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ουκρανία θα συζητήσουν την επόμενη εβδομάδα τη χορήγηση ενός βραχυπρόθεσμου δανείου στο Κίεβο, ώστε η χώρα να μπορέσει να προπληρώσει τις παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου τους επόμενους μήνες, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.
Share:

Το «βέτο» του Αντώνη Σαμαρά για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Το «βέτο» του Αντώνη Σαμαρά για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Δυναμική παρέμβαση στο θέμα της Κυπριακής ΑΟΖ πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη (23/10/2014) στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε από τους Ευρωπαίους εταίρους να πάρουν θέση για τις απίστευτες προκλήσεις της Τουρκίας.
Share:

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Διετής παράταση της έκτακτης εισφοράς και μείωση 30%


Πόσο θα πληρώσουν οι υπόχρεοι το 2015 και 2016

Για δύο ακόμη χρόνια παρατείνεται η έκτακτη εισφορά, η εισφορά ειδικής αλληλεγγύης, όπως αναφέρεται στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που θα κατατεθεί εντός της ημέρας στη Βουλή.
Share:

Μητσοτάκης σε Μητρόπουλο: Είπατε μισή αλήθεια.

Συνέχεια στην αντιπαράθεση για τις μονιμοποιήσεις στον δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου

Συνέχεια δόθηκε σήμερα στην αντιπαράθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Μητρόπουλου για το θέμα των μονιμοποιήσεων στο δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταλόγισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι επικαλείται «μισή αλήθεια, η οποία είναι χειρότερη από ολόκληρο ψέμα», ενώ ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να διαστρεβλώσει την θέση του για τους συμβασιούχους.
Share:

Ξεκίνησε η πορεία των φοιτητικών σωματείων από τα Προπύλαια.


Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα ολοκληρωθεί στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

Η πορεία των φοιτητικών σωματείων με κατεύθυνση τη Βουλή, ξεκίνησε πριν από λίγο από τα Προπύλαια με κατεύθυνση προς την πλατεία Συντάγματος και το Κοινοβούλιο.
Share: