Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ποιες πτήσεις ακυρώνονται λόγω της απεργίας της Πέμπτης .



Σε ακυρώσεις 97 πτήσεων εσωτερικού και 65 πτήσεων του εξωτερικού της δικτύου προχωρά η AEGEAN λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Επιπλέον, η AEGEAN αναγκάζεται να αλλάξει την…
Share:

Σύνταξη στα 67 για τους γιατρούς του ΕΣΥ;



Το…μπαλάκι της συνταξιοδότησης των γιατρών του ΕΣΥ στα 67 έτη – από τα 65 έτη που είναι σήμερα- που «πέταξε» την περασμένη εβδομάδα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος στον υπουργό παραμένει στα χέρια του κ….
Share:

Δείτε σε ποιους επιστρέφει το χαράτσι της ΔΕΗ.


Για ένα εκατομμύριο φορολογούμενους επιστρέφει το Ενιαίο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, το γνωστό σε όλους χαράτσι. Πολύ σύντομα θα το βρουν ξανά μπροστά τους…
Share:

Προσοχή! Νέο PayPal phishing email .



Άλλο ένα phishing email, από τη PayPal, με τίτλο αυτή τη φορά “Receipt for your Payment to Apple Store Australia”, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες.
Το email αναφέρει ότι μι πληρωμή έχει γίνει από το λογαριασμό του χρήστη και πρέπει να επιλέξει το…
Share:

Τρίχρονο αγόρι σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα του.

Την πυροβόλησε με ένα από τα πολλά όπλα που υπήρχαν στο σπίτι

Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ. Ένα αγοράκι μόλις τριών ετών πυροβόλησε θανάσιμα την 26χρονη μητέρα του, τη στιγμή που εκείνη άλλαζε την νεότερη κόρη της.
Share:

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου συμμετέχει στην Πανελλαδική απεργία της 27 Νοέμβρη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων  συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 27 Νοέμβρη 2014, ημέρα Πέμπτη, για να βάλουμε ΤΕΛΟΣ....
Share:

Στους δρόμους οι κτηνοτρόφοι.

Επιδιώκουν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου

Συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) πραγματοποιεί στις 9:30 αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων, που έρχεται στην Αθήνα, επιδιώκοντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Share:

Για αρχή μόνο! 7 +1 πικάντικα προκαταρκτικά για να δοκιμάσεις με τον καλό σου απόψε .

Χάρισε του μια νύχτα που δεν θα ξεχάσει

Για αρχή μόνο! 7 +1 πικάντικα προκαταρκτικά για να δοκιμάσεις με τον καλό σου απόψε
1. Δώσε του μια γεύση από νωρίς. Μην νιώθεις υποχρεωμένη ή ντροπαλή να είσαι σέξι μόνο εντός κρεβατοκάμαρας και μην περιμένεις να φτάσεις σπίτι για να του πεις ότι θες να κάνετε σεξ. Αν είστε έξω σε club, εστιατόριο, σε σπίτι φίλων κάποια στιγμή που δεν θα σας βλέπουν άγγιξέ τον στον μηρό του και πες του "σε θέλω τώρα". Ή αν είναι στη δουλειά στείλε του ένα πονηρό μήνυμα ή μια αποκαλυπτική φωτογραφία σου. Θα γυρίσει στην ώρα του!
Share:

ΝΕΡΙΤ: MΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.


ΝΕΡΙΤ: Mέχρι 30 Ιουνίου 2015 οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου
Tροπολογία που παρατείνει τον χρόνο των συμβάσεων ορισμένου χρόνου του προσωπικού της ΝΕΡΙΤ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015 και εγκρίνει μια σειρά δαπανών του ειδικού διαχειριστή, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Σύμφωνα με την τροπολογία, μεταξύ άλλων, καταγράφονται και οι δαπάνες από τις διατάξεις της προτεινόμενης τροπολογίας που προκαλούνται επί του ειδικού λογαριασμού.
Share:

ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ;.


Έκρυβε το καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ;
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών με σκοπό να εξακριβωθεί αν ο «μακελάρης» του Μικρολίμανου είχε κρύψει το καλάσνικοφ που σκόρπισε τον τρόμο και τραυμάτισε 15 άτομα, σε ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ.
Share:

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αυτός ο υπολογιστής δουλεύει μόνο με... μπουνιές!.

Ένας υπολογιστής που ενθαρρύνει και τη... γυμναστική. Οι Desiree Heiss και Ines Kaagin είναι οι ιδρυτές του Bless ενός γραφείου σχεδίασης που προσπαθεί να προωθήσει το γυμναστήριο στο σπίτι και τον χώρο εργασίας.
Share:

Χαβιάρι και εσπρέσο για τους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Το ρωσικό διαστημόπλοιο Σογιούζ, στο οποίο επιβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία Ιταλίδα αστροναύτης, προσδέθηκε χωρίς προβλήματα σήμερα Δευτέρα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ανακοίνωσε η NASA.
Share:

Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην Παλλήνη .


Συνελήφθησαν στις 19-11-2014 το μεσημέρι στην περιοχή της Παλλήνης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού, δύο Ελληνες, ηλικίας 23 και 44 ετών, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε…
Share:

Κλειστά τα δικαστήρια μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου .



Την αποχή από τα καθήκοντά τους, έως και τις 3 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσαν οι δικηγόροι, με αποτέλεσμα τα δικαστήρια να παραμείνουν κλειστά σε αυτό το διάστημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας,…
Share:

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για βιασμό.


Στη σύλληψη ενός 43χρονου, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, προέβησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Θερμαϊκού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Share:

Πώς να μείνεις αξέχαστος σε 30 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές από έναν μετρ του είδους

Θέλεις να κάνεις κάποιον να δείξει ενδιαφέρον για ‘σένα, αλλά έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεση σου; Υπάρχει τρόπος, ακόμη και αν μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμα και το μισό του λεπτού, ήτοι 30 δευτερόλεπτα.
Share:

Στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο.


Η πρόταση του εμπορικού συλλόγου για τη λειτουργία των καταστημάτων

Στις 13 Δεκεμβρίου 2014 ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων το οποίο περιλαμβάνει την Κυριακάτικη λειτουργία καταστημάτων στις 14 και 21 Δεκεμβρίου 2014.
Share:

Τουλάχιστον 39 τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην Ιαπωνία.


Απεγκλωβίστηκαν άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί στα ερείπια

Ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών που σημειώθηκε χθες Σάββατο στην κεντρική Ιαπωνία στη νομαρχία Ναγκάνο προκάλεσε τον τραυματισμό σχεδόν 40 ανθρώπων, αλλά και σοβαρές ζημιές σε ένα θέρετρο για σκι, όπου αρκετοί άνθρωποι παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες στα ερείπια των σπιτιών τους προτού διασωθούν.
Share:

Ρύθμιση-σωσίβιο για την πρώτη κατοικία.

Το σχέδιο για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων

Προ των πυλών βρίσκεται η ρύθμιση των «κόκκινων» και προβληματικών στεγαστικών δανείων, καθώς τα επιτελεία των τραπεζών ετοιμάζουν πακέτο των τριών επιμέρους ρυθμίσεων ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη, αποκλείοντας την οριζόντια αντιμετώπιση.
Share:

Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέφτονται Σαμαράς-Βενιζέλος.


Πρόταση-έκπληξη μελετούν στο Μαξίμου

Κοινός τόπος όλων των επιτελείων των κομμάτων που προετοιμάζονται αυτή την ώρα για την προεδρική εκλογή είναι ότι σημαντικό ρόλο για το εάν θα υπάρξει αποτέλεσμα στην τελευταία από τις τρεις ψηφοφορίες που προβλέπονται, βάσει του Συντάγματος, θα παίξει και το πρόσωπο που θα προταθεί από τα κόμματα.
Share:

Έως τα Χριστούγεννα το πόρισμα για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή.

Ο ανακριτής φτάνει στην άκρη του νήματος

Μέσα στο Δεκέμβριο, το αργότερο έως τα Χριστούγεννα, θα γίνουν γνωστά τα συμπεράσματα της έρευνας των ανακριτικών αρχών σχετικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων, η οποία είχε στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλής.
Share:

Σκότωσε τον σκύλο συγχωριανού του και συνελήφθη.





Πυροβόλησε το κατοικίδιο με κυνηγετικό όπλο

Άνδρας 44 χρόνων συνελήφθη στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας. Ο 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο ενός 46χρονου.
Share:

«Όχι» σε πρόωρες εκλογές και προβάδισμα 3,6 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ.




Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς σε νέα δημοσκόπηση

«Όχι» σε πρόωρες εκλογές, με εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, λένε οι πολίτες σε δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».
Share:

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Στρατηγικό ζήτημα η ανάπτυξη του σιδηρόδρομου στον Έβρο»


Η πορεία εκτέλεσης των έργων στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και ο σχεδιασμός του υπουργείο Υποδομών εξετάστηκαν σε σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του περιφερειάρχη…
Share:

Σκουλήκι παράσιτο ζούσε επί τέσσερα χρόνια μέσα σε 50χρονο – Το βρήκαν θρονιασμένο στον εγκέφαλό του .




 
Ένα σκουλήκι – ταινία μήκους ενός εκατοστού που ως παράσιτο συνήθως μολύνει σκύλους, γάτες και άλλα ζώα, ανακαλύφθηκε από Βρετανούς γιατρούς μέσα στον…
Share:

«Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι του 2016».



«Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι του 2016, αλλά εάν κάποιοι τολμήσουν να προκαλέσουν εκλογές τώρα, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τώρα τη μάχη αυτή», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός…
Share:

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Επέμενε να αγοραστούν τορπίλες για τα υποβρύχια που έγερναν ο Καρατζαφέρης;.

Σύμφωνα με άρθρο του "Βηματοδότη" του Βήματος, σε μία από τις κατ'ιδίαν συναντήσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την περίοδο που ο τελευταίος ήταν υπουργός Άμυνας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όχι μόνο ρωτούσε επίμονα γιατί δεν είχαν παραληφθεί τα περίφημα υποβρύχια που έγερναν αλλά ζητούσε επιπλέον την αγορά τορπίλων που θα τα εξόπλιζαν.
Share:

«Πάγωμα» μισθών και συντάξεων το 2015 προβλέπει ο προϋπολογισμός


Αυξημένο κατά 1,2% το κονδύλι για να καλυφθούν οι αποδοχές των ενστόλων!

Μαχαίρι στις καταναλωτικές δαπάνες του Δημοσίου , αλλά και «πάγωμα» μισθών και συντάξεων προβλέπει ο Κρατικός Προϋπολογισμός που κατατέθηκε στην Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.
Share:

Εορταστικό ωράριο από τις 13/12 προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων που ξεκινάει στις 13 Δεκεμβρίου 2014 και περιλαμβάνει την Κυριακάτικη λειτουργία καταστημάτων στις 14 και 21 Δεκεμβρίου 2014, ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.
Share:

Απεργούν στις 26 Νοεμβρίου οι δημοσιογράφοι.




Τρίωρη στάση εργασίας 11:00-14:00 στις 27 Νοεμβρίου

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου οι δημοσιογράφοι, σύμφωνα με απόφαση της ΕΣΗΕΑ, ενώ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ημέρα απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, θα κάνουν τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00.
Share:

Κλεμμένο μηχανάκι εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του Κ. Μητσοτάκη.




Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έγινε γνωστό, έξω από το σπίτι του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην οδό Αραβαντινού, εντοπίστηκε ένα ύποπτο δίκυκλο.
Share:

Πρόστιμο-μαμούθ 270.000 ευρώ σε 67χρονο για τη θανάτωση σκυλιών .


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε έναν 67χρονο που κατηγορείται για τη θανάτωση οκτώ νεογέννητων κουταβιών και την κακοποίηση ενός ακόμη σκύλου στη Λάρισα, καθώς θα υποχρεωθεί να πληρώσει πρόστιμο «μαμούθ», ύψους…  
Share:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Πουλάει το νεφρό της για να πληρώσει την κηδεία του παιδιού της .




Μια 54χρονη Τρικαλινή, έχει απευθυνθεί εδώ και 5 μήνες περίπου στον Δήμο Τρικκαίων για μια οικονομική στήριξη ώστε να τακτοποιήσει το χρέος της σε …
Share:

Άφωνοι έμειναν οι βουλευτές μόλις είδαν τον Κασιδιάρη .




Με σορτσάκι και φανελάκι ο Ηλίας Κασιδιάρης υποδέχτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού τους βουλευτές – μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας – που πήγαν…
Share:

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

1,3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.


1,3 εκατ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ για τέσσερα ακίνητα στην Πλάκα
Την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ο οποίος θα κινήσει τις διαδικασίες για την αξιοποίηση των δημοσίων ακινήτων στην περιοχή της Πλάκας ανακοίνωσε σήμερα Πεμπτη,
Share:

Έδωσε το ΟΚ η ΕΛΠΑ για το ράλι Ακρόπολις...

Έδωσε το ΟΚ η ΕΛΠΑ για το ράλι Ακρόπολις...
Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛΠΑ κάνει γνωστές τις προθέσεις της σχετικά με το ράλι Ακρόπολις. Ταυτόχρονα δίνει ξεκάθαρη απάντηση σε ερώτηση που είχε εκφράσει δημόσια το zougla.gr το οποίο είχε απευθυνθεί σε ΕΛΠΑ και ΟΜΑΕ σχετικά με το μέλλον το εθνικού μας αγώνα.
Share:

Διευρύνεται ο επανέλεγχος των συμβάσεων .



Η αξιολόγηση δομών και προσωπικού και ο επανέλεγχος των συμβάσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση…
Share:

Χριστόδουλος: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες» .




H προρήση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς, και θα μας…
κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες» επιβεβαιώνεται – δυστυχώς – σε εντυπωσιακό βαθμό.
Όταν το 2005 ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό.
Share:

Ο ΑΝΤ1 έφαγε βαριά καμπάνα για τα τηλεπαιχνίδια




Πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που είχαν προβεί σε καταγγελίες για τη μη εγκυρότητα των τηλεκουίζ που προέβαλλε καθημερινά ο τηλεοπτικό σταθμός Ant1 με το …
Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να επιβάλλει τσουχτερό πρόστιμο στο σταθμό για την προβολή των εν λόγω προγραμμάτων.
Share:

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Παρελθόν από το καζίνο Λουτρακίου η Casino Austria .


Παρελθόν αποτελεί η Casino Austria  από το μετοχικό σχήμα του καζίνο Λουτρακίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση εξέδωσε η  Queenco Leisure International Ltd  μητρική εταιρία της Powerbrook Spain S.L (μεγαλομέτοχος  στην club hotel casino loutraki)  ιδιοκτησίας  των ισραηλινών  Yarin Lerner και  Higal Zilkha 
Share:

Χαλάει ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες .


Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα, με το «κύμα» της κακοκαιρίας να έρχεται από τη βορειοδυτική Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επεκταθούν νοτιότερα σε όλη τη δυτική…
Share:

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ : Η ντόπια «παρεούλα» κατέλαβε τους δημοτικούς θώκους απαξιώνει, λοιδορεί και εμπαίζει τους κάτοικους της περιοχής.


Βαριές καταγγελίες  δημοσίευσε η ιστοσελίδα novel918.gr, καταγγελίες που έχουν να κάνουν με τη νέα δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη  και την γνωστή ντόπια ‘’παρεούλα’’.
Το δημοσίευμα κάνει  λόγο για ανθρώπους που κατέλαβαν  με ρεσάλτο τους δημοτικούς θώκους και πλέον απαξιώνουν, λοιδορούν, εμπαίζουν και απευθύνονται με ύφος 100 Καρδιναλίων στους κάτοικους  της περιοχής. 
Share:

Απεργία στα ΜΜΕ την επόμενη Τετάρτη .


Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου έως τις 06.00…
Share:

Νέο βέτο του ΠΑΣΟΚ σε εργασιακά και ασφαλιστικό


Αποφασισμένο να μη δεχθεί τις απαιτήσεις της τρόικας σε εργασιακά και ασφαλιστικό εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δεχθεί καμία αλλαγή στον νόμο για τις απεργίες, αλλά…
Share: