Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Εμείς οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της πλατείας Βικτωρίας διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλουμε τα ΜΜΕ για τον απαράδεκτο τρόπο που παρουσιάζουν την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας και για την προσβολή που υφιστάμεθα ως διαμένοντες και επιχειρούντες στην περιοχή.
Όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως συμπεριφέρονται ως η περιοχή να είναι ακατοίκητη στέπα, ως οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες να είναι αόρατοι,
Share:

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΡΟΔΟΥ


Συνεχιζονται οι απολύσεις στο Καζίνο Ρόδου απο την "φυλεργατική" Διοίκηση (έτσι παρουσιάζονται κατά καιρούς στο Λουτράκι) και με τους εργαζόμενους για άλλη μια φορά στα κάγκελά. Το Σωματείο Εργαζομένων με αφορμή τεσσάρων απολύσεων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

Share:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η Τούρκοι αρνήθηκαν στα πλοία του ΝΑΤΟ να μπουν στα χωρικά της ύδατα

Τα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στο Αιγαίο για να παρακολουθούν τα δίκτυα των διακινητών μεταναστών μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμη στα τουρκικά χωρικά ύδατα διότι η Άγκυρα δεν έχει δώσει την έγκρισή της, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο διπλωματικές πηγές από τις Βρυξέλλες.
Share:

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Βρέθηκε το αρχαιότερο νευρικό δίκτυο

Ερευνητές από τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Κίνα ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα απολίθωμα ενός περίεργου πλάσματος, που ζούσε πριν από περίπου 520 εκατομμύρια χρόνια και διέθετε το αρχαιότερο κεντρικό νευρικό σύστημα που έχει ποτέ εντοπισθεί.

Share: