Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Ο κ. Τσίπρας αλλάζει μουσικό όργανο ανάλογα με το ακροατήριό του».


Βούλτεψη: Μοναδική επιδίωξή του να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ’ αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας» είπε η κ. Βούλτεψη, απαντώντας στους χαρακτηρισμούς του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ για τον Αντώνη Σαμαρά ως «πρωθυπουργό του χάους».

«Με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για "αρνητικό πιστωτικό γεγονός", αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι… σκληρό καρύδι. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

Δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους ευρωπαίους εταίρους. «Διαπιστώνουμε τέλος, ότι ο κ. Τσίπρας αλλάζει… μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του. Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και… έπιασε τη λύρα. «Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν» είπε. Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου