Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο ΓΚΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ , ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ





Η είδηση της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη είναι η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στον Άρη μετά από 22 χρόνια. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ αφού πέρασε από πολλά στάδια , αφού έμεινε για πολλά χρόνια μακριά από τα φώτα του παρκέ γυρίζει στην ομάδα που ανέδειξε και τον ανέδειξε με το ρόλο του «πρεσβευτή».

Ο «γκάνγκστερ», όπως ήταν το παρατσούκλι του λόγω καταγωγής επιστέφει στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να βοηθήσει για την σωτηρία του Άρη. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια διαφόρων ειδών προβλήματα κι ο Γκάλης ήταν πάντα ο ανεκπλήρωτος πόθος.
Ο ίδιος διάλεξε τώρα να δρομολογήσει την επιστροφή του , ως απλός στρατιώτης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του όμως είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή που θα μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον ο Άρης έχει σχέδιο , έχει όραμα και διαθέτει ανθρώπους με όρεξη για να τον ξαναφτάσουν ψηλά.
Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας πετυχημένος businessman και αυτό το μοντέλο θέλει να εφαρμόσει και στην αγαπημένη του ομάδα. Η σκέψη να οργανώσει τον Άρη σαν μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση τον εξιτάρει και του δίνει κίνητρα για να αφοσιωθεί στο σκοπό αυτό. Ο Άρης είχε και άλλες χρονιές σοβαρά προβλήματα και θα μπορούσε να αναλάβει και τότε πρωτοβουλίες. Όμως τώρα σύμφωνα με τον ίδιο είναι η κατάλληλη ευκαιρία και τώρα τα σχέδιά του μπορούν να περπατήσουν δημιουργώντας και πάλι μια ομάδα ανάλογη με εκείνη της χρυσής εποχής. 
ΠΗΓΗ 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου