Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ολυμπιακός: Με στόχο το 5/5 στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.


Ολυμπιακός: Με στόχο το 5/5 στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

Τζάμπολ στις 21:45 (ΝΕΡΙΤ) - Οι ερυρθόλευκοι προέρχονται από τη νίκη στο Βελιγράδι - Οι Τούρκοι αποτελούν υπολογίσιμο αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45/ΝΕΡΙΤ) τη Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ με αποκλειστικό στόχο την 5η του νίκη στη regular season της Ευρωλίγκας.


Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το 4/4 παρά τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει, κυρίως με τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Η ομάδα του Πειραιά έρχεται από νίκη στο Βελιγράδι και απόψε (21:45/ΝΕΡΙΤ) θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο των Τούρκων.

Η Γαλατάσαραϊ από τη μεριά της έχει ρεκόρ 2-2 και αποτελεί έναν αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό, αφού διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, το ευχάριστο όμως είναι πως έχει επιστρέψει ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς.

«Είναι ένα σημαντικό ματς για μας, για αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε φέτος. Έχουμε δύσκολη αποστολή, καθώς η Γαλατά είναι καλή ομάδα. Επιθετική ομάδα με ταλέντο στο σκοράρισμα. Έχει βαθύ ρόστερ, έμπειρους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που καταστρώνουμε στο παιχνίδι και κυρίως στα αμυντικά μας καθήκοντα. Προτεραιότητα είναι η άμυνα. Υπάρχουν στοιχεία της Γαλατάσαραϊ στα οποία θα πρέπει να δώσουμε έμφαση. Μαζί με το επιτελείο έχουμε καταστρώσει το πλάνο, τον τρόπο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου