Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ : Η ντόπια «παρεούλα» κατέλαβε τους δημοτικούς θώκους απαξιώνει, λοιδορεί και εμπαίζει τους κάτοικους της περιοχής.


Βαριές καταγγελίες  δημοσίευσε η ιστοσελίδα novel918.gr, καταγγελίες που έχουν να κάνουν με τη νέα δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη  και την γνωστή ντόπια ‘’παρεούλα’’.
Το δημοσίευμα κάνει  λόγο για ανθρώπους που κατέλαβαν  με ρεσάλτο τους δημοτικούς θώκους και πλέον απαξιώνουν, λοιδορούν, εμπαίζουν και απευθύνονται με ύφος 100 Καρδιναλίων στους κάτοικους  της περιοχής. 

 Επίσης κάνει λόγο για απαίτηση   από συλλόγους και φορείς της πόλης αφενός μεν να διοργανώσουν εκείνοι εκδηλώσεις προκειμένου να “εμπλουτιστεί” το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου και αφετέρου δε - με περίσσιο θράσος- να συνδράμουν οικονομικά για να πραγματοποιηθούν οι όποιες ελάχιστες εκδηλώσεις.
Ο συντάκτης του δημοσιεύματος  αναρωτιέται  αν ο κ. Γκιώνης   φέτος που έγινε δήμαρχος θα έχει τα ίδια ευαίσθητα φιλανθρωπικά συναισθήματα για  τους  εργαζόμενους  της πρώην  ΔΗΚΕΠΑΘ, καθώς πέρσι που ήταν στην αντιπολίτευση ήταν έξαλλος και ο ίδιος και η ντόπια «παρεούλα» με τον πρώην Δήμαρχο κ. Λογοθέτη.

Το δημοσίευμα ως έχει:

Άγιοι Θεόδωροι-Πολιτιστικά για τα πανηγύρια (η παρεούλα επί τω έργω)

ΓΚΙΩΝΗΣ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και του νέου έτους πλησιάζει, όχι όμως για την πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Αιτία δυστυχώς για μια ακόμη φορά είναι η νέα δημοτική αρχή η οποία αν και στο παρελθόν χλεύαζε, ειρωνευόταν και κατέκρινε με σκληρά λόγια την πολιτική τακτική που ακολούθησε στα θέματα πολιτιστικών την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Λογοθέτη, εντούτοις σήμερα εξακολουθεί να τηρεί την ίδια πολιτική με ακόμη χειρότερες και προκλητικές πρακτικές, παρά τις νωπές προεκλογικές υποσχέσεις για σημαντική αρωγή του Δήμου, άμεση επαναλειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου, δίκαιη κατανομή προϋπολογισμού και εκδηλώσεων σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές του Δήμου κλπ.
Παράδειγμα της απαξίωσης των Αγίων Θεοδώρων (έως την επόμενη φορά βέβαια) αποτέλεσε η χθεσινή σύσκεψη που συγκλήθηκε στην πόλη με πρωτοβουλία της “παρεούλας”, που διοργανώνει τα beach Parties και τα μυστικοδείπνα της παράταξης του κ. Γκιώνη, από την οποία όπως προέκυψε ο Δήμος όχι μόνο δεν προτίθεται να κάνει κάτι παραπάνω από τη μιζέρια που ζήσαμε με την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά προχωρώντας ακόμα ένα βήμα προς τα κάτω σχεδόν “απαίτησε” από συλλόγους και φορείς της πόλης αφενός μεν να διοργανώσουν εκείνοι εκδηλώσεις προκειμένου να “εμπλουτιστεί” το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου και αφετέρου δε - με περίσσιο θράσος- να συνδράμουν οικονομικά για να πραγματοποιηθούν οι όποιες ελάχιστες εκδηλώσεις σαν να λέμε δηλαδή κηδεία με ξένα κόλλυβα….
Βέβαια η γνωστή ντόπια «παρεούλα των beach parties» η οποία κατέλαβε με ρεσάλτο τους δημοτικούς θώκους και πλέον απαξιώνει, λοιδορεί, εμπαίζει και απευθύνεται με ύφος 100 Καρδιναλίων στον κάτοικο της περιοχής, δεν μας είπε τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος για τους Αγίους Θεοδώρους και αν θα πράξει τα ίδια και στις άλλες περιοχές του Δήμου.
Όπως βέβαια λησμόνησε τεχνηέντως να αναφερθεί στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που ξεστόμιζαν από τα προεκλογικά μπαλκόνια τόσο ο νυν Δήμαρχος όσο και οι λοιποί αυτοδιοικητικοί εγκέφαλοι του, αν το ξημέρωμα της νέας εποχής για τους Αγίους Θεοδώρους αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την κατάληψη των θέσεων από την ντόπια «παρεούλα» ή αφορούσε τους κατοίκους και τα έργα που πρέπει να γίνουν. Δυστυχώς τέτοιες αποτυχημένες πολιτικές της ντόπιας «παρεούλας» καταστρέφουν την εικόνα όλης της παράταξης Γκιώνη και εδραιώνουν την εντύπωση στους Δημότες, με μαθηματική ακρίβεια, ότι στους Αγίους τουλάχιστον, τίποτα δεν άλλαξε και ότι τελικά θα επαναληφθεί το ίδιο έργο που βιώσαμε τα 3,5 τελευταία χρόνια, απλά με άλλα πρόσωπα....
Υ.Γ – Ακόμα κανένα νέο για τους ανθρώπους της ΔΗΚΕΠΑΘ. Μήπως ο κ. Γκιώνης οφείλει να πει στους ανθρώπους της πρώην ΔΗΚΕΠΑΘ αν φέτος που έγινε Δήμαρχος θα έχει τα ίδια ευαίσθητα φιλανθρωπικά συναισθήματα για αυτούς, για το πώς θα κάνουν Χριστούγεννα, καθώς πέρσι που ήταν στην αντιπολίτευση ήταν έξαλλος και ο ίδιος και η ντόπια «παρεούλα» με τον πρώην Δήμαρχο κ. Λογοθέτη που κορόιδευε τους πάντες ίσα-ίσα για να κερδίσει πολιτικό χρόνο?
 
 loutrakiportal
 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου